Heinäkuun neljäs viikko Pihlajamäen nuorisopuistossa

Kesätyöntekijöiden viimeinen kokonainen viikko starttasi puistossa.

Viimeisellä kokonaisella viikolla puistossa järjestettiin paljon tapahtumaa. Keskiviikkona nuorisopuistossa pidettiin oma Action Day.

Action Day sisälsi nuorisopuistossa dronen lennättämistä, pomppulinnassa hyppimistä, grillausta, keppihevos kilpailun, perinteikkään bingon sekä uutena juttuna fortuuna turnauksen! Puiston väelle tarjottiin maukkaita lettuja hillon kera, nämä menivät kuin kuumille kiville.

Puiston vieressä sijaitsevalla Pihlajamäen tekonurmella pidettiin jalkapalloturnaus 2006-2009 syntyneille nuorille. Turnaus sisälsi jännityksiä täynnä olevia pelejä. Joukkueita tuli mm. koskelan- ja viikin nuorisotaloilta. Sekä nuoret olivat rakentaneet yhdessä kavereidensa kanssa joukkueita turnaukseen. Keskiviikon sää oli mitä mahtavin! Aurinko lämmitti mukavasti pelaajia sekä kannustajia kentällä.

Pelit olivat kovatasoisia ja näitä oli aivan mahtava päästä seuraamaan. Kiitos jokaisella joukkueelle ja yksilölle, joka osallistui meidän järjestämään turnaukseen!

Torstaina lähdimme vakituiselle kalastusreissulle Vanhankaupunginkoskelle. Vaikka auringossa olikin melkein 30 astetta lämmintä, veden äärellä tämä kuumuus tuntui miellyttävän viileältä. Valitettavasti meillä ei ollut kalaonnea joten emme saanneet saalista mukaamme. Toivottavasti ensi kerralla kala nappaa!

Perjantaina puistossa pidettiin nuorten järjestämä musiikkitapahtuma nimeltä Pivik-tapahtuma.

Pivik-tapahtumasta otettiin paljon kuvia ja alhaalta voit nähdä päivän artisteiden kuvia! Päivän aikana esiintyi Sliki & HamuelosLaitapuoli, Fibonaji, Nupe, Kemosabe, Nuarinage, Dollari sekä devilbabyjaques.

Koko tapahtuman aikana sää oli aurinkoinen ja lämpötila pääsi hipomaan melkein 30 astetta! Suuret kiitokset jokaisella artistille ja yleisölle mahtavasta kokemuksesta sekä päivästä!

Tällä viikolla jatkuu toimintaviikko. Huomioithan, että toimintaa järjestetään vain maanantai-keskiviikkona. Alhaalta näet mitä ensi viikolla tapahtuu. Tervetuloa toimintaamme mukaan myös ensi viikolla! 🙂

Muistathan kuitenkin, että Kahvila Linnunpesä on avoinna 7.8. asti!