Heinäkuun kolmas viikko Pihlajamäen nuorisopuistossa

Heinäkuu on jo nyt puolessa välissä. Tällä viikolla jatkuu toimintaviikko. Tälle viikolle olemme keksineet toimintaamme erilaista aktiviteettiä, kun viime viikolla. Maanantaina vuorossa oli ensimmäistä kertaa dronen käytön opettelua. Kesätyöntekijöistä osa on jo lyhyeen ajan jälkeen aivan huippu osaajia dronen lennättämisessä! Maanantaina oli aivan uskomattoman hyvä sää, aurinko paistoi sekä oli pitkästä aikaan lämmintä!

Tiistaina alkoi neljän päivän mittainen keppihevosien rakentamiskurssi. Toisena aktiviteettinä päivän aikana oli ohjattua jousiammuntaa sekä omien jousien rakentamista. Valitettavasti tiistain sää oli epävakainen. Koko päivän satoi aivan taivaan täydeltä vettä, jonka myötä jousiammunnassa oli vähän väkeä. Kuitenkin heti aamusta oli mahtavaa nähdä puistossa innokas keppihevosten tekijä! Tiistaina meidän liikuntatoimen kesätyöntekijät menivät Viikkiin nuorten seuraksi.

Keskiviikkona puistossa oli toimintana keppihevosten lisäksi ohjattua firsbeegolfia. Osa meidän työntekijöistä oli mukana frisbeegolfin pelaamisessa. Myös päivän aikana paistettiin lettuja. Nam! Torstaina lähdettiin puolen päivän aikaan vakituiselle kalastusreissulle Vanhankaupunginkoskelle. Sää oli aivan mahtava kalastukseen. Kun osa työntekijöistä oli kalastamassa koskella, niin puiston puolella jatkui keppihevosien tekeminen. Perjantaina oli tottakai leffabingon vuoro sekä ensimmäistä kertaan järjestimme puistossa jättifortuuna turnauksen.

Viikon aikana oli huikeasti väkeä toiminnassamme mukana. Keppihevosten rakentamisessa oli mukana kolme krt enemmän nuoria mukana kuin kesäkuussa. Iso kiitos mukana olleille!

Tulevalla viikolla puistossa tapahtuu taas kaikenlaista! Jokaiselle päivälle on suunniteltu toimintaa. Keskiviikkona 24.7. järjestetään Action Day. Päivän aikana puistossa on paljon erilaista aktiviteettia kaikenikäisille. Perjantaina 26.7. puistoon rantautuu Pivik-Fest. Tapahtuma on nuorten järjestämä. Päivän aikana on luvassa mm. artisteja.

Alhaalta tarkemmat tiedot tulevan viikon aikatauluista:

Kiitos viime viikosta ja nautinnollista tulevaa viikkoa jokaiselle, toivottaa viestinnän Ella ? !