Heinäkuun toinen viikko Pihlajamäen nuorisopuistossa

Heinäkuun seuraavilla viikoilla vietetään toiminta viikkoja! Toiminta viikko tarkoittaa, että jokaiselle päivälle ollaan yhdessä suunniteltu erilaisia aktiviteetteja. Aloitimme viikkomme rennosti lautapelien pelaamisella.

Alku viikon pilvinen sää oli kadonnut meidän iloksimme ja sää oli mitä loistavin! Keskiviikkona pääsimme rakentelemaan iki omat jousipyssyt. Askartelun jälkeen pääsimme kokeilemaan näitä tosi toimissa. Aluksi näillä ampuminen oli hankalaa, mutta pienen harjoittelun jälkeen jokainen onnistui aivan loistavasti! Lämmin ja aurinkoinen sää oli mahtava lisä päivään!

Torstaina mentiin yhdessä Vanhankaupunginkoskelle kalaan. Kalastuksen jälkeen grillattiin nuorten kanssa erilaisia herkkuja.

Viikon aikana puistoon ollaan rakennettu ulkosali sekä ehkä suurin näkemäni fortuna. Puistomme sijaitsee hyvien lenkkipolkujen varrella, joten kannattaa poiketa kokeilemassa lenkin yhteydessä ulkosaliamme. Oletko itse ikinä nähnyt näin suurta fortunaa? Fortunalla voidaan pelailla joka päivä, tulethan siis rohkeasti pelailemaan meidän kanssamme 🙂 ! Kahvila Linnunpesässä on viikon aikana leivottu mm. mustikkapiirakkaa, lettuja, pannukakkua sekä omenapiirakkaa, nam! Makeat- ja suolaiset herkut ovat saanneet asiakkailta kovasti kehuja.

Puiston viikko päättyi mihin muuhunkaan, kun perinteikkääseen bingoon. Viime viikosta lähtien olemme pelailleet normaali bingon sijasta elokuvabingoa.

Ensi viikon toimintaviikon aikataulun löydät alhaalta. Toivottavasti näemme teidät myös ensi viikolla toiminnassamme!

Kiitos tästä viikosta ja nautinnollista viikonloppua jokaiselle, toivottaa viestinnän Ella 🙂 !