Heinäkuun ensimmäinen viikko Pihlajamäen nuorisopuistossa

Heinäkuun kesätyöntekijät ovat olleet nyt kokonaisen viikon työn touhussa nuorisopuistossa. Ensimmäinen viikko on mennyt harjoittelemalla sekä sisäistämällä omia työtehtäviään. Meidän huippu porukka on ollut todella itsenäisiä jo ensimmäisinä päivinä!

Viikolla pidimme jalkapallo turnauksen, joka järjestettiin meidän nuorisopuistossamme. Keskiviikkona pidimme 06-09 ikäluokkien turnauksen ja torstaina 01-05 ikäluokkien.

Keskiviikon turnauspäivään osallistui huikeat 6 joukkuetta! Joukkueita tuli ympäri Helsinkiä.

Päivän aikana käytiin monia pelejä ja tiensä finaaliotteluun selvitti Viikin-ja Koskelan nuorisotalot. Tiukan finaaliottelun voitti Viikin nuorisotalo, onnea!

Keskiviikkona luontotoiminnan kesätyöntekijät tekivät koko työyhteisölle ja lapsille lettuja. Myös kahvilassa oli myynnissä maukkaita vohveleita sekä täytettyjä croisantteja, mitkä menivät kuin kuumille kiville. Näistä tuli asiakkailta paljon kehuja! Keskiviikon aurinkoisen sään myötä paljon ihmisiä oli tullut nauttimaan kauniista säästä puistoomme. Kahvilatyöntekijöillä riitti asiakkaita mukavasti koko päiväksi!

Torstaina pelattiin 01-05 ikäisten pelit. Tämän päivän peleihin osallistui 3 joukkueita. Meidän omia kesätyöntekijöitä oli myös pelaamassa turnauksessa. Kummassakin turnauksessa oli aivan huippu meininki. Yhteisöllisyys sekä yhdessä tekeminen oli suurena tekijänä turnauksissa.

Kahvila linnunpesään tuli myös torstaina aikana maukkaita uutuuksia myyntiin. Työntekijät olivat itsenäisiä ja keksivät hyvän idean leipoa suklaakakkua myyntiin, joka meni hyvin myynniksi. Uutuuksiin kuului myös toast täytteillä. Nämä kummatkin olivat huippu menestys kahvilan valikoimassa.

Perjantaina meidän luontotoiminnan työntekijät lähtivät nuorten kanssa kalaan, vaikka sääkin oli epävakaa. Emme antanee tämän kuitenkaan haitata menoa! Perinteinen bingo berjantai järjestettiin myös nuorisopuistossa. Tällä kertaa perinteinen bingo olikin elokuva bingo. Pääpalkintona olikin teeman mukaisesti elokuvalippu Rediin sekä muille voittajille oli palkintoja kahvila linnunpesään.

Tällä viikolla ollaan julkaistu myös heinäkuun kesätyöntekijöistä esittelyn, tämän avulla pystytte tutustumaan meidän mahtavaan porukkaan! Kokonaisuutena tämä viikko on ollut vauhdikas ja puistossa on tapahtunut paljon kaikenlaista toimintaan. On aivan mahtavaa, kun niin moni nuori on osallistunut toimintaamme!

Kiitos tästä viikosta ja nautinnollista viikonloppua jokaiselle, toivottaa viestinnän Ella 🙂 !