Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat suljetaan

Skoottausta nuorisopuistossa heinäkuussa 2018

Skeittipuiston kunto on syyskuun aikana tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu niin huonoksi, että Helsingin kaupungin nuorisopalvelut sulkee Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat 24.9.2018 alkaen. Samalla aloitetaan selvitys jatkotoimista, jolla puisto saadaan turvalliseen käyttöön.

Pihlajamäen nuorisopuistossa viikolla 38 tehdyn kuntotarkastuksen perusteella skeittipuiston kunto on todettu aiempaa arviota selkeästi huonommaksi. Skeittipuiston rakenteet ja asfalttipinta ovat kuluneet käytössä ja säiden armoilla niin paljon, että skeittipuisto ei ole turvallinen käyttäjille. Skeittipuiston kokonaiskunto on tällä hetkellä sellainen, ettei osittaisista korjauksista ole apua. Suljettavan puiston alue aidataan ja sinne laitetaan asiasta tiedottavat kyltit.