Viimeiset kesäkuun viikot nuorisopuistossa

Kolmas viikko alkoi vähän hitaampaan tahtiin. Maanantaina kahvilatyöntekijät leipoivat mustikkamuffineita ja luontoleiriläiset pelasivat eri pelejä kuten mm. frisbeegolfia ja leikkivät erilaisia leikkejä. Maanantaina spotattiin myös kahvila Linnunpesän lintu.

    

Tiistaina luontoleiriläiset tekivät ulkona köyhiä ritareita. Lisäksi pidettiin futisturnaus Latokartanon urheilukentällä. Turnauksessa pelattiin 6 erillistä peliä ja voittajiksi selviytyi toinen Viikin joukkueista.

      

Tässä turnauksen voittajat.

Keskiviikkona luontoleiriläiset tekivät retken Fallkullan kotieläintilalle. Ulkona olikin hyvä retkeilysää, sillä aurinko paistoi ja lämmitti. Fallkullassa lapset innostuivat isosta puisesta hevosesta, jota he kutsuivat Kustiksi. Lisäksi he leikkivät olevansa ratsastustunnilla.

Tässä kuva Kustista.

Keskiviikkona pelattiin myös junnujen turnaus Myllypurossa. Kaikilla oli turnauksessa hyvä meininki ja jokainen joukkue teki peleissä parhaansa. Torstaina ja perjantaina kahvila oli valitettavasti kiinni. Perjantaina koko nuorisopuisto vietti juhannusta.

Viimeinen viikko

Neljännellä viikolla kahvilassa juhlittiin Pridea. Teimme lippuja ja kylttejä, joita laitoimme esille. Neljännellä viikolla ei myöskään enää ollut luontoleiriä. Maanantaina teimme myös kahvilassa kurtturuusulattea!

 

Tässä itse tehtyä kurtturuusulattea!

Tiistaina teimme työporukan kanssa retken Oodiin. Oodissa pohdimme ympäristöasioita ja puhuimme muun muassa siitä, mitä nutat voisivat tehdä luonnon ja ilmaston avuksi sekä myös siitä, mitä me itse haluaisimme tehdä tai jo teemme ympäristön puolesta. Tiistaina kahvilatyöntekijät leipoivat mustikkapiirakkaa.

          

Tiistaina ja keskiviikkona pelattiin myös Nuta Cup Töölössä. Tiistaina pidettiin junnujen turnaus ja keskiviikkona isompien. Junnujen turnauksen voitti Vuosaaren joukkue. Keskiviikon turnauksessa olimme kannustamassa Viikin tiimiä, joka voitti kaksi ensimmäistä peliä ja kolmannella peli päättyi tasapeliin. Pelin voittajiksi selviytyi kuitenkin Pasilan joukkue. Keskiviikkona työntekijät leipoivat banaanikakkua.

      

Torstaina kahvila Linnunpesässä pidettiin erikoispäivä; laulettiin singstaria, kuunneltiin suosikkibiisejä ja paisteltiin vohveleita. Torstaina pelailtiin myös mm. mölkkyä, huojuvaa tornia ja otsapokkaa. Perjantaina oli kesäkuulaisten viimeinen työpäivä ja lisäksi kahvilassa pidettiin jokaviikkoinen bingo.

  

   

Nyt on kesäkuun kesätyötiimin aika kiittää tästä kuluneesta kuukaudesta. Paljon tästä työstä jäi meille jokaiselle käteen. Työtehtävät ja työyhteisö olivat molemmat mahtavia ja ne me tulemme varmasti muistamaan tulevaisuudessakin.

 

Kesäisin terveisin,

kesäkuun viestintätyöntekijä Cilla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *