Toinen viikko nuorisopuistossa

Nyt on mennyt toinenkin viikko nuorisopuistossa. Heti toisen viikon alussa tapahtui paljon! Maanantaina teimme kahvilaan upean kyltin  ja luontoleiriläiset istuttivat herneitä ja tekivät ulkona lettuja. Lisäksi kahvilatyöntekijät tekivät itse pullia.

   

 

    

   

Maanantaista keskiviikkoon pidettiin myös keppihevospajaa. Prosessissa kesti hetki ja paljon vaivaa keppihepan tekemiseen menikin, mutta kyllä lopputuloksena olikin aivan upea hevonen. Heti, kun keppiheppa oli saatu valmiiksi, mentiin ratsastamaan sillä.

  

Tässä valmis keppihevonen!

 

Tiistaina teimme luontoleirin kanssa retken Haagan alppiruusupuistoon! Puistossa oli todella kaunista. Siellä oli erivärisiä ja erilajisia kukkia, joita me ihastelimme huolella parin tunnin ajan. Lisäksi pidimme puistossa pienen piknikin.

   

Tiistaina puistossa leivottiin myös raparperipiirakkaa ja sämpylöitä sekä pelattiin frisbeegolfia! Frisbeegolfin peluu jatkui keskiviikkoon, kun luontoleiriläisetkin pääsivät pelaamisen makuun. Keskiviikkona pidettiin myös koristurnaus Latokartanonliikuntahallilla. (kuvia turnauksesta)

   

Perjantaina pelattiin perinteisesti kahdelta bingoa! Lisäksi sisustimme nuorisopuiston pelihuonetta. Lopputuloksesta tulikin kyllä hyvä!

Tässä osa pelihuoneesta ennen –

ja tässä jälkeen!

 

Kesäisin terveisin,

viestinnän Cilla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *