Nuorisopuistossa tapahtuu taas!

Nyt on ensimmäinen viikko Pihlajamäen nuorisopuistossa taputeltu! Kesäkuun ensimmäisen viikon ensimmäiset päivät menivät lähinnä kahvilan laittamisessa. Teimme mainoksia ja uudistimme kahvilan ilmettä tekemällä uusia hinnastokylttejä sekä suunnittelemalla kahvilalle oman logon. Lisäksi saimme kahvilaan uuden hienon aurinkovarjon!

  

Kahvila on auki koko kesä- ja heinäkuun maanantaista perjantaihin klo. 11.00- 17.45. Tervetuloa nauttimaan erilaisista herkuista joka päivä!

 

Keskiviikkona luontoleiri teki retken Lammassaareen. Lammassaari on luonnonsuojelualue ja siellä on aivan upean näköistä! Kasvit kukoistivat ja linnut lauloivat. Sääkin suosi, sillä aurinko paistoi. Ainoa retken negatiivinen osa oli se, ettei siellä ollut niitä lampaita. Onneksi näimme kuitenkin suloisia ankanpoikasia matkalla!

 

 

 

Lammassaaressa pidimme myös pienen piknikin ja teimme itse kinuskia. Onneksi nyt vasta ensimmäinen luontoleiri on ohi; niitä järjestetään vielä kaksi seuraavilla viikoilla.

 

Perjantaina pelattiin bingoa ja jalkapalloa. Bingoa pelataan muuten joka perjantaisin klo. 14! Samanlaista toimintaa on siis luvassa seuraavallakin viikoilla.

Kesäisin terveisin,

Viestinnän Cilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *