Sadepäivä puistossa

Heinäkuun alku on ollut kovin sateinen, millä on ollut oma vaikutuksensa myös Pihlajamäen nuorisopuiston kävijämäärään. Sateesta huolimatta puistossa on kuitenkin ohjelmaa säällä kuin säällä, eivätkä kesätyöntekijämme anna sateen hidastaa puiston menoa. Tänään aamu valkeni aurinkoisena, mutta päivän edetessä sadepilvet kuitenkin siirtyivät puiston ylle. Kahvilan puolella on pitänyt kiirettä koko päivän, kun työntekijämme ovat leiponeet niin omenapiirakkaa kuin pitsaakin, jota on tarjolla kahvilassa koko viikon ajan. Pitsaa on saatavilla sekä kasvis- että lihaversiona ja se on saanut kehuja jopa italialaisilta asiakkailtamme! Iltapäivän puolella kahvilassa on viritelty pelikuntoon myös pleikkaria ja pelailtu rallipelejä, kunnes arvioitu 19 tunnin ohjelmistopäivitys keskeytti pleikkarin peluun tämän päivän osalta. Pleikkarille löytyy puistosta monenlaisia pelejä aina Fortnitesta Just Danceen asti ja kunhan päivitys saadaan valmiiksi, pleikkari on pelaajia vaille valmiina! Pleikkarin lisäksi puistossa on pelattu tänään myös frisbeetä sekä lautapelejä, unohtamatta kuitenkaan klassikkopeli Unoa, joka on pitänyt kävijät viihtyneinä sateellakin. Puistosta ei tekeminen lopu harmainakaan päivinä, joten tervetuloa Pihlajamäkeen heinäkuun viettoon!

Seuraa Pihlajamäen nuorisopuistoa

Instagramissa tai Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *