Nuorisopuiston heinäkuu

Kesäkuussa käyntiin pyörähtänyt Pihlajamäen nuorisopuiston toiminta jatkuu myös läpi heinäkuun pienin aikataulumuutoksin. Kahvila Linnunpesä palvelee puistossa tuttuun tapaan maanantaista perjantaihin kello 11 – 18. Kahvilan valikoimasta löytyy niin suolaista kuin makeaa purtavaa ja monet kahvilan tuotteista ovat myös vegaaniruokavalioon sopivia. Kahvilassa järjestetään myös jokaperjantainen bingo kello 14!

Freestyleparkin puolella voi harrastaa skeittausta, scoottausta tai bmx-pyöräilyä joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen. Puistosta on lainattavissa harrastusvälineitä sekä suojia panttia vastaan ma-pe kello 10-18! Maanantaisin kello 14 parkissa järjestetään ilmaista skeittiopetusta kaikille halukkaille ja keskiviikkoisin kello 14 pidetään scoottikisat, joiden voittajille on luvassa pieniä palkintoja.

Lisäksi puiston alueella järjestetään ohjattua liikuntatoimintaa lapsille ja nuorille koripallon, jalkapallon ja frisbeegolfin parissa tiistaisin ja torstaisin kello 12 – 14. Puistosta voi lainata myös koko viikon ajan urheiluvarusteita sekä erilaisia pelejä.

Nuorisopuiston toimintaa voi seurata päivittäin sosiaalisen median kautta Instagram-tililtämme @nuorisopuisto tai Facebook-sivultamme Pihlajamäen Nuorisopuisto. Tervetuloa nauttimaan kesästä Pihlajamäen nuorisopuistoon!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *