Kesä saapuu Nuorisopuistoon

Pihlajamäen nuorisopuisto herää pikkuhiljaa talven horroksesta. Talven tuomia jälkiä on siivottu puiston alueelta. Olemme pahoillamme siitä esteettisestä haitasta ja mielipahasta, mitä alueen epäsiisteys on  ulkoilijoille aiheuttanut.

Varsinainen  toiminta käynnistyy puistossa yhtä jalkaa koulujen lomien kanssa. Pyrimme palvelemaan puiston käyttäjiä mahdollisuuksien mukaan jo toukokuun loppupuolella, etenkin aurinkoisina iltapäivinä. Varsinaisella kesäkaudella olemme avoinna maanantaista perjantaihin kello 11-18.

Puiston pyörittämisestä huolehtii pääosin 7 sitä varten palkattua ohjaajaa. Puisto pyörii perinteisin aktiviteetein. Puiston ydin on skeittiparkki, jossa järjestetään toimintaa päivittäin. Kahvilaa kehitetään puiston henkiseksi sydämeksi, uutuutena sieltä löytyy erillinen teehuone, spesiaali teetuotteineen. Tämän kesän erityisenä kehittämiskohteena on liikuntatoiminta.

Tervetuloa kaikki, kaikenikäiset läheltä ja kaukaa tutustumaan ja nauttimaan puiston luonnonläheisestä ilmapiiristä !!!

Olemme puistossa teitä varten !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *